Kønnet – en rejsehåndbog

27. juni 2019

f1000005f1000014f1000018IMG_1650IMG_1308IMG_1101IMG_1813IMG_1271

Omtale

Til alle jer i Jylland! I må ikke snyde jer selv for den her ! (…) En rørende, rasende og radikale performance ! – Ida Christoffersen

Tusind tak for en fantastisk forestilling her til eftermiddag. Den var både tankevækkende og rørende. – Ann Hølund

Halvdelen af De Berusede var så heldig at have billetter til en lille godbid med de her tre dygtige, dygtige performere i går på @warehouse9.dk Hvis du er i Århus har du stadig mulighed for at se dem – de spiller i næste uge på @godsbanen GØR DET! Sårbar og fierce queerkunst med meget på hjerte og en stor fuckfinger i normalitetens fjæs! – De Berusede #PLURALISTERNE anbefaler teater @clapclap_cph ‘s megakloge, seje og rørende forestilling #KønnetEnRejsehåndbog som spiller på @aabnescene i #Århus i den her uge.

Denne forestilling gjorde indtryk (så den i går) og jeg lovede at reklamere overfor Aarhus-beboere – især til dem med unge på matriklen – Maj Borggaard Hansen

ÅRHUS! ‘Kønnet – en rejsehåndbog’ spiller på Godsbanen den her uge. Det er en FREMRAGENDE forestilling! Og for en gang skyld, kan man være vidne til et værk som beskæftiger sig med køn*, på en måde så man ikke får helt vildt ondt i maven. Nå for helvede at se det! – Anna Wandel Petersen

 

Tags :