(u)LOGISK af Tomas Lagermand Lundme

9. januar 2016
Foto: Andreas Bergmann Steen
Foto: Andreas Bergmann Steen
Foto: Andreas Bergmann Steen
Foto: Andreas Bergmann Steen
Foto: Andreas Bergmann Steen
Foto: Andreas Bergmann Steen
Foto: Andreas Bergmann Steen
Foto: Andreas Bergmann Steen
 
Tag et kig på teaserne til (u)LOGISK her

 

Tag et kig på teaserne til (u)LOGISK her

 

Kunsten.nu har også skrevet lidt om os her

 

Omtale:

 

“(u)LOGISK er rig på små, absurde ping-pong dialoger, der ligesom den skrabede, men yderst billedskabende kassescenografi sender tankerne i retning af Becketts Godot. (…) (u)Logisk fungerer rigtig fint I sin egen ret som en nutidig, skæv vinkel på kunstens værdi og berettigelse.” -Anne Liisberg, Teater1

 

“(u)LOGISK udfordrer både kunstpolitisk og formmæssigt, og det kan kulturshot godt lide.” – Cecilie Møller Madsen, Kulturshot

 

“(…)en drømmende finale af stjernehimmel og guldstjernestøv, en fest, der med ét er forbi, hvor varmt guld bliver til koldt sølv og hvidt støv, og desperationen går ud over en knaldrød ramponeret støvsuger i et forgæves forsøg på at rydde op i miseren, som det absolutte klimaks. Mænd bliver nøgne og bytter tøj, den hvide mælk drikkes (…)Kvinden der ikke vil være med mere, tager atter spanden på hovedet, rummet indhylles i røg, personerne forlader rummet og et kalejdoskopisk himmelrum omfavner os på hypermodish vis…forestillingen er reddet.” – Af Maria Ciccia Smidl, Sceno

 

 

Forestillingen er støttet af:
Kunstfonden_LOGO_small_JPG
Samt Københavns kommunes scenekunstudvalg og L. Zeuthens mindelegat